elisabethlofmark.blogg.se

Kardemummaskorpor...

Publicerad 2015-02-14 10:33:44 i


På köksbänken står nu skorporna i sina glasburkar. Bara att norpa sig en eller två, bre lite smör på och ta en kopp kaffe till. Gott!

Lördagsmorgon är en av mina favoritstunder på veckan. Att tassa upp och slå på radion, koka kaffe, bre en smörgås för att sedan krypa ner under täcket en stund och läsa tidningen. 

Lisa Syrens radioprogram "Ring så spelar vi" är fängslande att lyssna till, hon har en härligt positiv radioröst inte minst! 
Men mest av allt gillar jag att lyssna till de som ringer in till programmet, höra deras planer för dagen, berättelser ur deras tillvaro. Sedan är det såklart kul klura på de frågor som ställs.


Lyckades somna om en timme i morse, det var väldigt välgörande!
Steg upp och tog lite skorpor till kaffet, och korsordet följer såklart med.
 
Nu är frågan om vi ska åka ner till stan idag Tony och jag. Han bjöd ut mig för en fika så här på alla hjärtans dag. Gulligt!
Det som får mig att fundera på hur göra, är det här med värken och stumheten  i mina ben. Jag klarar att gå, för den som ser mig gå syns det nog inte att något är fel. Men de steg jag tar smärtar, vart enda ett!
Uthålligheten är dålig, jag blir trött i både kroppen och huvudet, vilket resulterar i att jag sämre klarar av att hantera värken i vila.  
Men så är det ju viktigt med positiv påfyllning också, att göra positiva saker tillsammans så att vardagen går lättare!
Det som avgör att jag fattar beslutet åka iväg till stan, är att underbara vännen Eva Wiklander skrev och erbjöd sig vara hundvakt till Meja. 
Så nu är det till att hoppa ur pyjamasen och ta på sig något anständigt för att sedan ta språnget ut i denna dagen.

Önskar dig en alldeles fantastiskt fin dag denna allahjärtans dag!♡
 


Kommentarer

Postat av: Gunilla

Publicerad 2015-02-14 12:27:37

♡♡♡

Svar: Kram på dig!♡
elisabethlofmark.blogg.se

Postat av: Gurli

Publicerad 2015-02-14 13:42:57

Ha så trevligt på stan :) Välj nåt riktigt gott till fikat! Kram

Svar: Valde min favorit som jag alltid tar då jag är och fikar på Espresso house, dvs mudcake. En kolachoklad kladdkaka med pecanötter och vispad grädde till... Så himla gott!
elisabethlofmark.blogg.se

Kommentera inlägget här
Publiceras ej

Till bloggens startsida

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela