elisabethlofmark.blogg.se

Ljudet av frasande steg...

Publicerad 2015-02-12 13:26:14 i

Nyss kommit in efter promenaden med Meja, nu en kopp kaffe och leverpastejsmörgås till fika och pausvila.
Frisk och skön luft var det att andas in på promenaden, sedan mötte vi en mycket go vän med go stilig hund, vilket gjorde turen ut än värdefullare!

Det blir ett frasande ljud av broddar när man har Icebugskor. Kom på mig själv där jag gick på promenaden idag, att det frasande ljudet vid varje steg jag tog var ett steg framåt för varje frasljud. En inre känsla av tillfredsställelse fyllde mig, förvisso gick jag inte raska steg, men jag gick och det var mina steg som frasade!

Nu efter att jag vilat lite så har jag tänkt baka någon sorts matbröd av bla keso. Gjorde en inventering i kylen igår och hittade en keso som är på väg ut på datum. Visst känns det gott i själen när man duktigt tar vara på maten och lagar något av det som är på väg bli dåligt!
Får se vad det blir för bröd, tar vad som finns och hoppas det blir bra.
Min arbetsstol kommer väl till användning nu när det ska bakas. Skönt kunna få avlastning för värkande ben, och därmed klara av att baka!

I min handarbetskorg ligger mycket glädje och skön meditation.
När jag väl fått matbrödet på jäsning så ska jag sätta mig i min fåtölj med ljudboken på och stickningen i mina händer. Påfyllning!

Kommentarer

Kommentera inlägget här
Publiceras ej

Till bloggens startsida

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela