elisabethlofmark.blogg.se

Sjukgymnasten...

Publicerad 2015-02-10 17:47:49 i

Mötet med sjukgymnasten blev givande och bra. Vi hade ett bra samtal där han nog fick bra med information att jobba med,  och han ville även samtala med min neurolog innan vi går vidare med behandling. Känns seriöst och bra, och han hade även jobbat på neurologmottagningen!

Jag är väldigt tacksam över den vård jag får, men oj vad det tar energi av mig att exempelvis som idag berätta om senaste halvårets sjukdomshistorik! 
Sedan blev det att berätta om åren efter droppfoten 2008, hur kroppen sakta smygande blivit sämre för att i höstas totalt krascha.
Sjukgymnasten bokade in mig för besök om en vecka igen. Då hoppas jag på någon, om än liten klarhet i hur jag förhoppningsvis ska kunna träna mina ben så att jag ska klara av att gå och röra mig normalt igen!
 
I skrivande stund ligger jag i min fåtölj och är totalt slut för idag. Det molvärker i märgen av benen, kroppen är tung och jag är väldigt trött, väntar bara på att klockan ska bli såpass att jag kan lägga mig.
Matlusten är dålig, ingen aptit på middagsmat så jag bad Tony koka ägg. Gör mig en äggsmörgås och tar lite kaffe om en stund. Det kommer garanterat smaka gott!

Satt och stickade några varv på min kofta i väntrummet eftersom jag var tidig till mötet. Då kom distriktsköterskan och sa att hon blev så sticksugen när hon såg mig sticka! Hahaha den var väl kul?!  Jag skulle ha sagt att mina nålar är grövre än hennes! Haha...

Önskar dig en fin kväll!♡

Kommentarer

Postat av: Gunilla

Publicerad 2015-02-10 18:49:48

Skönt att det känndes bra för dig!
Ha en skön kväll!

Kramar från Stöde

Svar: Tack för alltid så goa omtankar!💗
Hoppas ni mår gott och har en fin kväll!
elisabethlofmark.blogg.se

Postat av: Agneta

Publicerad 2015-02-10 19:11:18

Skönt att det var ett bra möte! 😊

Svar: Ja det var väldigt skönt, jag är mycket mycket tacksam! ☺
elisabethlofmark.blogg.se

Postat av: Gurli

Publicerad 2015-02-10 19:22:35

Jag har väntat på att gå höra hur besöket gick! Är så glad över att du verkar ha fått en bra sjukgymnast. Ha en skön kväll :) Kram ♡♡

Svar: Var trött som bara denn efter buss till vårdcentralen, mötet och buss hem... Att åka buss om eftermiddagarna är riktigt tufft för mig. Måste lägga om i planering när jag har inbokade saker på en eftermiddag.
Nu blir det vaska av sig och hoppa i sköna pyjamasen, krypa ner under täcket och läsa lite i min bok.
Hoppas du får en go kväll och skön natts sömn fina Gulli!♡
elisabethlofmark.blogg.se

Kommentera inlägget här
Publiceras ej

Till bloggens startsida

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela